حرکت و ادغام کهکشان ها در قرآن
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10517
بازدید دیروز : 70777
بازدید هفته : 89743
بازدید ماه : 143021
بازدید کل : 10534776
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : دو شنبه 10 / 4 / 1396

در مورد حرکت کهکشان ها در آیه ۵ سوره زمر نوشته شده است:

خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ بِالْحَقِّ یُکَوِّرُ اللَّیْلَ عَلَى النَّهَارِ وَیُکَوِّرُ النَّهَارَ عَلَى اللَّیْلِ وَسَخَّرَ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ کُلٌّ یَجْرِی لِأَجَلٍ مُسَمًّى أَلَا هُوَ الْعَزِیزُ الْغَفَّارُ ﴿۵﴾: آسمانها و زمین را به حق آفرید شب را به روز درمى‏پیچد و روز را به شب درمى‏پیچد و آفتاب و ماه را تسخیر کرد هر کدام تا مدتى معین روانند آگاه باش که او همان شکست‏ناپذیر آمرزنده است

اګر منظور قرآن از آسمانها کهکشان ها باشد در ادامه آیه ذکر شده که همه اینها تا مدتی روانند پس می توان استنباط کرد منظور قرآن در این آیه در مورد حرکت آسمانها می تواند کهکشان ها باشد.

و در سوره انبیا آیه 104 نوشته شده است که

در آن روز که آسمان را چون طوماری در هم می پیچیم هماگونه که آفرینش را آغازکردیم آنرا باز می گردانیم. این وعده ای است که بر ماست و قطعا آنرا انجام می دهیم.

این آیه علاوه بر انبساط جهان می تواند بر مساله ادغام کهکشانها بر هم نیز دلالت بنماید زیرا کهکشانها در هنگام ادغام به هم می پیچند و هسته های آنها نیز با هم ادغام می شود و یک هسته بزرگتر به وجود می آورد.تصویر زیر مربوط به کهکشان میسه ۸۳ است که از ادغام و به هم پیچیدن دو کهکشان پدید آمده است.و دانشمندان می گویند در صورت ادغام راه شیری ما و آندرومرا یک کهکشان بیضوی به دست می آید که در این صورت تشبیه آن به طومار کاملا صحیح است.

در سوره حج آیه 65 نیز توصیف زیبایی از برخورد کهکشان ها شده که نشان می دهد منظور قرآن از آسمانها همان کهکشان ها است:

أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ سَخَّرَ لَکُم مَّا فِی الْأَرْضِ وَالْفُلْکَ تَجْرِی فِی الْبَحْرِ بِأَمْرِهِ وَیُمْسِکُ السَّمَاء أَن تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلَّا بِإِذْنِهِ إِنَّ اللَّهَ بِالنَّاسِ لَرَؤُوفٌ رَّحِیمٌ ﴿۶۵﴾آیا ندیده‏اى که خدا آنچه را در زمین است به نفع شما رام گردانید و کشتیها در دریا به فرمان او روانند و آسمان را نگاه مى‏دارد تا [مبادا] بر زمین فرو افتد مگر به اذن خودش [باشد] در حقیقت‏خداوند نسبت به مردم سخت رئوف و مهربان است

این آیه علاوه بر سنگهای آسمانی می تواند دلالت قوی بر آسمانها باشد که همان کهکشان ها هستند و در صورت برخورد کهکشانها با کهکشان ما زمین را نابود می کنند.در ادامه آیه نیز اشاره شده است مگر زمانی که خدا بخواهد که کهکشان ها یا اجرام آسمانی با منظومه شمسی یا زمین برخورد کنند.

---------------

[1]سرنوشت زمین بعد از برخورد راه شیری و همسایه اش

[2]ویکی پدیا


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: گونان گون
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی